Actief

Onze actieve workshops

Tijdens de workshop kickboksen wordt op een leuke en laagdrempelige manier nagenoeg elke spiergroep getraind. Je leert de basistechnieken zoals stoten en trappen. Na afloop zal elke deelnemer zichzelf een stuk zelfverzekerder voelen. 

 

In De Roomfabriek hebben we de beschikking over een grote hal en verschillende ruimtes. Hier kunnen wij deze spannende activiteit aanbieden! Zelfs de grootste mannen worden weer een klein kind met deze activiteit. 

Als freerunner ervaar je het gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. Onder begeleiding van een ervaren freerunner worden je de beginselen geleerd van deze nieuwe sport.  Je leer van A naar B te gaan op de meest sierlijke manier.

 

Wil je met jou vriendinnen echt iets bijzonders meemaken, waarbij je kunt lachen maar ook sportief bezig bent, dan is de workshop paaldansen daar geschikt voor.  Het is de perfecte invulling van een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje. 

Capoeira is een Braziliaanse dans- en vechtkunst. In deze workshop krijg je eerst een introductie. In deze workshop is er geen winnaar of verliezer, wie is er sneller of creatiever? Wie heeft er meer kennis van de regels of wie heeft er meer ervaring? 

Kun je wel wat meer rust en ontspanning gebruiken in je leven? Dan is deze workshop een absolute aanrader. Met deze workshop is het doel harmonie te bereiken van lichaam én geest, evenals het vinden van evenwicht tussen spanning en ontspanning.