Creatief

Onze creatieve workshops

Tijdens de stencil art workshop ga je aan de slag met stencils en graffiti. Na de uitleg ga je je ontwerp bedenken, uittekenen en uitsnijden. Het stencil is dan klaar en dan komen de spuitbussen aan bod! Graffiti en de Stencil art komen samen en zo worden de mooiste creatie’s gemaakt.

 

Ook wel bekend als light-painting, licht-graffiti of light-writing. Tijdens deze workshop ga je tekenen met licht. De kunstwerken zijn pas zichtbaar nadat de foto’s zijn gemaakt. Voor deze workshop hoef je niet creatief te zijn, iedereen kan een kunstwerk maken door middel van Light art! Leuk als vriendenuitje, teamuitje en teambuilding

Wil jij kennis maken met deze stoere creatieve activiteit? Dan ben je bij ons op het goede adres! Deze workshop wordt begeleid door graffiti experts die jarenlang op straat geweldige kunstwerken gemaakt hebben. Na afloop ga je trots naar huis met een eigen kunstwerk.

 

Zoek jij voor je team een rustige,  creatieve activiteit waarbij je werkt aan je eigen kunstwerk, dan is dit een leuke activiteit. Onder begeleiding van een kunstenaar werk je aan je meesterwerk. Natuurlijk mag je het kunstwerk mee naar huis nemen.

Boek nu je uitje in De Roomfabriek
Wij denken graag met je mee voor een leuk arrangement!
Omschrijf zo goed mogelijk je wensen, ideeën en eventuele vragen.
Prijzen zijn inclusief btw, per persoon
Prijzen zijn inclusief btw, per persoon