Stencil art workshop

Werkwijze

Een stencil is een sjabloon gemaakt van een materiaal dat verf doorlaat en waarmee afdrukken kunnen worden gemaakt. Tegenwoordig is deze kunstvorm niet meer weg te denken uit het straatbeeld door kunstenaars zoals Banksy, Basquait en Andy Warhol. Onder begeleiding begin je met het schetsen van het door jou gekozen design. Als de technieken duidelijk zijn gaan we het ontwerp uitsnijden en gaat het spannende werk beginnen!
Tijdens deze workshop gaan wij samen aan de slag met verf en/of graffitispuitbussen om met de stencil techniek unieke creatie's te maken

Geschikt voor

volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 10 jaar oud. Eigenlijk is deze activiteit voor iedereen geschikt. Leuk als teamuitje, personeelsfeestje of een creatieve middag met vrienden of vriendinnen!

Extra info

Wij zorgen voor alle benodigde materialen, beschermende kleding en ervaren begeleiding. Dit programma duurt ongeveer 1,5 uur. Bij deze activiteit zit een kopje koffie/thee en een gebakje inbegrepen. Wil je deze activiteit uitbreiden met een hapje en een drankje? Dit is uiteraard mogelijk, geef het gemakkelijk aan tijdens het boeken van de activiteit.

€ 32,50 per persoon bij deelname van minimaal 8 deelnemers

Bij groepen vanaf 15 personen wordt de prijs lager!
Prijzen zijn inclusief btw