Culinair

Onze culinaire workshops

Leer op verschillende manieren BBQ-en bij ons. Onder begeleiding van ervaren pitmasters gaan jullie aan de slag. Je gaat samen met je groep aan de slag en je maakt een 3-gangen diner op de BBQ. 

 

Tijdens de Masterchef is het jou kans om te schitteren in de keuken! Hou je van koken en lijkt het je leuk om een kookwedstrijd aan te gaan zoals in het programma Masterchef? Dan is dit je activiteit!

Heb jij gewoon een passie voor koken of zoek je het perfecte uitje voor je vriendengroep? Bij koken met kerels ga je aan de slag om echte stoere mannengerechten te maken. Bij elke gang wordt er een bijpassend biertje geschonken

Wil je kennismaken met andere eetculturen? 
In deze workshop maak je kennis met de meest uiteenlopende ingrediënten,  specerijen en kruiden in jouw gerechten. Maak kennis met een smaakexplosie waar je u tegen zegt. 

Wil jij eens een dagje zonder vlees of vis maar heb je hier nu nog geen inspiratie voor? Dan is deze vegetarische workshop uitermate geschikt voor jou en je groep! Samen kook je een 3-gangen diner en na het koken ga je aan tafel genieten van je gerechten. 

 

Ben jij ook zo’n zoetekauw? In de Sweet Table workshop maak je kennis met de fijne kneepjes van het patisserie vak. Onder begeleiding van onze kok ga je in 3 uur allerlei prachtige creaties op tafel zetten. 

Heb jij altijd al willen koken als een sterren chef? Wil jij graag werken met de mooiste producten en materialen? Onze chef gaat met jullie aan de slag om samen tot een 4-gangen diner te komen.  Er wordt gekeken naar de laatste trends en kooktechnieken.

 

Heb jij weleens zelf de pasta gemaakt? Tijdens onze Italiaanse kookworkshop ga je onder begeleiding van onze kok een heerlijk Italiaans 4-gangen diner maken. Je gaat in groepjes aan de slag maar na het koken ga je met zijn allen genieten van het diner in ons restaurant. 

Zoek je een leuk ideetje voor een kinderfeestje dan is deze workshop daar absoluut geschikt voor. We werken met kindvriendelijke gerechten en natuurlijk is er ranja aanwezig. Na afloop van deze workshop gaan we met zijn allen gezellig genieten van de gemaakte recepten.