Dans

Onze swingende workshops

Hou jij en je team of vrienden van gezelligheid en lekker dansen? Dan is de workshop salsa dansen je op het lijf geschreven. In deze workshop starten we met een stukje theorie. Na de introductie, is het snel tijd om de dansschoenen aan te doen. 

De workshop hip-hop is een geweldige activiteit voor een kinderfeestje of vrijgezellenfeest! Tijdens deze workshop van 1,5 uur leer je op een leuke en simpele choreografie hiphop en streetdance moves. Dit wordt op een rustige manier aan je geleerd. 

Wil je tijdens je bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenuitje helemaal losgaan? Dan is de Zumba workshop wat je zoekt. Het is een combinatie van dans- en fitnessbewegingen. De naam Zumba staat niets voor niets voor ‘snel bewegen en lol maken’. 

Breakdance is een dans waar iedereen met bewondering naar kijkt. In deze workshop leer je van onze breakdance docenten de basis bewegingen. Als dansend ontdek je dat je meer kunt dan je denkt. Het is erg leuk voor jongeren maar natuurlijk is dit ook geschikt als teamuitje. 

Deze dans is ontstaan in de jaren ’80. Veel van deze dansen zie je weer terug in de muziekvideoclips. Streetdance is niet gewoon dansen, het is een combinatie van techniek, pasjes en het juiste ritmegevoel. Geschikt voor jong & oud!