Food & drinks

Phoodies is gevestigd in de De Roomfabriek. De catering en de kookworkshops in de Roomfabriek worden verzorgd door Phoodies. Daarnaast biedt Phoodies ook catering op locatie aan. Kijk voor het volledige aanbod op phoodies.nl.

Festival catering

Catering op een festival of feest kan natuurlijk niet ontbreken, maar kost ontzettend veel tijd om dit goed te regelen. Phoodies is DE partij om mee samen te werken als het gaat om de catering van jouw eigen feest of festival. Wij zijn in staat om een volledig catering plan op te stellen waarbij de wensen van de opdrachtgever het belangrijkste zijn. Het plan opstellen doen we samen, het plan uitvoeren doen wij! Van 100 tot 10.000 personen, met onze ervaring is geen enkele opdracht ons te gek!

Catering op locatie

Wanneer je gasten ontvangt wil je uiteraard dat alles goed verzorgd is en je niet druk hoeven te maken of iedereen wel voorzien is van een drankje en/of hapje. Hier zijn wij voor! Wij ontnemen je graag alle zorgen en regelen dat geen enkele gast iets te kort komt. Daarom verzorgen wij catering op je eigen locatie. Al onze concepten zijn op locatie te realiseren. 

Zakelijke catering

Phoodies is een ervaren bedrijf op het gebied van zakelijke catering. Phoodies verzorgt catering op maat, zo worden de wensen van de klant meegenomen voor een passend concept dat binnen het thema en budget van de klant past. 

Kookworkshops

Schuilt er een chef in jou? Je komt er achter tijdens de kookworkshops van Phoodies. Ons enthousiaste team van chefs nodigt jullie uit voor een ‘kijkje in onze keuken’. Deze middag of avond draait het om lekker eten, bijkletsen onder het genot van een drankje en het leren bereiden van de lekkerste gerechten. Onder begeleiding van onze koks gaan jullie met duidelijke recepten aan de slag. En tot slot: samen aan tafel om te genieten van elkaars kookkunsten!