Huren

Locatie

De Roomfabriek is gevestigd in Oldenzaal waar vroeger de roomfabriek van Friesland Campina was gevestigd. Het pand heeft een flinke metamorfose ondergaan en beschikt nu over verschillende kantoor- en workshopruimtes, een restaurant, een vergaderzaal, een professionele keuken en vanaf begin 2020 een escaperoom. 

Het pand ligt dicht bij de snelweg en zo makkelijk te bereiken. Je kunt ook met het openbaar vervoer naar De Roomfabriek komen, de bus stopt voor onze deur! Daarnaast zijn er voldoende (gratis) parkeerplekken voor onze deur aanwezig. 

MAPH

MAPH inspireert, organiseert, begeleidt, coördineert en faciliteert bedrijfsfeesten, bedrijfsjubilea, bedrijfsfestivals,  productpresentaties en incentives. Wij zijn een gedreven team van professionals op het gebied van evenementenorganisatie en – productie.

Phoodies

Phoodies verzorgt culinaire  kookworkshops in de professionele kookstudio, daarbij is er ook een restaurantgedeelte aanwezig om na afloop van je zelf gemaakte diner te eten. Verder verzorgt Phoodies belevingscatering in alle soorten en maten voor groepen van 10 tot 10.000 personen.

Workshoppen.nl

Workshoppen.nl is het grootste online workshop platform van Nederland. Meer dan 25.000 bezoekers per maand. Workshoppen.nl verzorgt de workshops voor groepen vanaf 15 personen door heel Nederland.  Alle workshops worden uitgevoerd door professionele en betrouwbare instructeurs.  Alle workshops voldoen aan de eisen van het Workshop Keurmerk

Op zoek naar kantoorruimte op een A1 locatie? Er zijn in ons pand op de eerste verdieping nog enkele kantoren beschikbaar.  Op dit moment zitten er 4 verschillende creatieve bedrijven in het pand zoals een cateraar, een evenementenbureau en een ontwerpstudio. Op dit moment zijn er nog 4 kantoorruimtes vrij.

De Roomfabriek beschikt over een professionele keuken en afwaskeuken. Zoek jij voor je bedrijf of familie nog een locatie om een groot diner, lunch of buffet voor te bereiden, dan is dat mogelijk bij ons. Je kan de keuken en de afwaskeuken los huren en je kunt dan gebruik maken van alle materialen.

 

Ons gezellige restaurant is ook te huur. Geschikt voor bedrijfs- en familiebijeenkomsten. In het restaurant gedeelte heb je de beschikking over een eigen bar, toiletvoorzieningen en voldoende zitgelegenheid. Daarnaast kunnen we de inrichting aanpassen aan je wensen.

Zoek jij voor je team of bedrijf nog een ruimte om te kunnen vergaderen? Wij hebben een ruimte beschikbaar voor ongeveer 30 personen. De ruimte is voorzien van audio en een goede beamer met scherm. Naast koffie/thee/water kunnen we ook de lunch of overige hapjes verzorgen.