Jouw feestje

Vier jouw feestje in de Roomfabriek!

Iets te vieren? In De Roomfabriek hebben wij verschillende ruimtes beschikbaar voor feestjes van elk formaat. Naast de ruimte kun je er catering of een activiteit bij kunnen boeken. Wij luisteren graag naar je wensen om te zorgen dat het een geslaagde dag wordt!

Onze uitjes

Op zoek naar een geschikte locatie voor je bedrijfsuitje? dan ben je bij De Roomfabriek aan het juiste adres. Verschillende workshops, een escape room, catering en dat alles op één plek! 

De teamspirit weer aanwakkeren met een leuke activiteit? Wij bieden verschillende workshops aan waar samenwerking centraal staat. Zo bieden wij workshops als expeditie robinson (indoor), bamboe bouwen, zeepkistenrace of een haka workshop aan. 

Op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellen feestje? Voor zowel de man als de vrouw hebben wij geschikte workshops. Een ludieke libdup maken, graffiti spuiten, outdoor laser combat, paaldansen of een kookworkshop zijn nog maar enkele voorbeelden van ons brede assortiment workshops. 

Vier je verjaardagsfeestje samen met je vriendjes en vriendinnetjes in
De Roomfabriek. Leuke workshops voor kinderen zijn bijvoorbeeld breakdancen, dromenvangers maken, graffiti spuiten of chocoladeletters maken. Uiteraard kunnen wij ook de frietjes en de limonade verzorgen!