Videoclip maken

Werkwijze

Wil jij met je sportteam, vriendenteam of collega's je eigen videoclip opnemen? Dit kan bij ons. Je gaat eerst de muziek opnemen in de studio waarbij iedereen mag meezingen! Natuurlijk kun je iemand als leadzanger naar voren schuiven. Na het opnemen ga je samen een script schrijven die we gaan filmen. De muziek en de beelden bewaren wij, na een week leveren wij het eindresultaat aan!

Geschikt voor

volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 10 jaar oud.
In deze activiteit staat humor en saamhorigheid centraal. Een ideaal uitje voor het vrijgezellenfeest of een teamuitje met humor.

Extra info

Wij zorgen voor professionele begeleiding, een studio waar je de muziek gaat opnemen, verkleedkleding en camera's op de film op te nemen. Een week na jullie dag wordt de film aangeleverd die dan door ons nog bewerkt is tot een mooi eindresultaat. We hebben voor deze activiteit 2,5 uur nodig en minimaal 8 deelnemers.
Bij deze activiteit is een kopje koffie/thee en een gebakje bij ontvangst inbegrepen. Je workshop verder aanvullen met een hapje en een drankje? Dit is uiteraard mogelijk, geef het gemakkelijk aan tijdens het boeken van de activiteit.

€ 55,00 per persoon bij deelname minimaal 8 personen

Bij groepen vanaf 15 personen wordt de prijs lager!
Prijzen zijn inclusief btw