Overig

Onze overige workshops

Veel mensen hebben deze workshop nog nooit gedaan. Bij ons krijg je eerst een korte introductie en daarna mag je zelf gaan vliegen met de drones en proberen het hindernisparcours door te komen. We hebben een grote hal tot onze beschikking zodat deze activiteit elke dag kan plaatsvinden.

 

Expeditie Robinson is het perfecte uitje voor een teambuildingsdag, vrijgezellenfeest of gewoon een dagje uit met je vrienden. Deze workshop staat in het teken van teambuilding en plezier. Een voordeel bij de indoor versie is  dat deze altijd door kan gaan! 

Onze ervaren croupiers leggen je alles uit over het spel blackjack, roulette en pokeren in de casino games workshop. Je leert spelen zoals echte professionals doen. Deze activiteit is uit te breiden met een feest of veiling.

Beleef met bamboe bouwen een geweldige creatieve workshop die ook nog eens goed is voor de teamspirit binnen je groep. We hebben een gewone versie maar ook een mini bamboe versie! De mogelijkheden met bamboe zijn oneindig. 

De zeepkisten race is een geweldig programma voor bedrijfsuitjes of een vrijgezellenfeest. In teamverband wordt er gewerkt aan een eigen zeepkist. Op twee manieren kun je met je team winnaar worden: het mooiste ontwerp of de snelste zeepkist!