Workshops


Workshops voor iedereen

Ook wij kennen de stress om maar weer een leuk uitje te organiseren voor je team, vriendinnengroep of collega’s. Verschillende persoonlijkheden in een groep? Dit maakt het nog lastiger. Wij van De Roomfabriek bieden daarom moderne workshops aan die door elke leeftijdscategorie zijn uit te voeren. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s en je zou ook nog de focus kunnen leggen op teambuilding, creativiteit of bijvoorbeeld actieve workshops. 

Creatief en uniek zijn de creatieve workshops bij De Roomfabriek, elk kwartaal hebben we nieuwe workshops in ons aanbod. Bij deze workshops maak je de mooiste herinneringen of cadeaus voor thuis. De nieuwste trends zijn design met ductape en stencil art. 

 

Hou je van muziek en zoek je een leuke activiteit voor een uitje met familie, vrienden, teamgenoten of collega’s? Dan ben je bij De Roomfabriek aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid aanbod, van een djembé workshop tot een cd opnemen.

Vind jij het gezellig om met je groep de keuken in te gaan om zo samen te werken aan een culinair hoogstandje? Dan ben je bij De Roomfabriek op het goede adres. Al onze workshops worden verzorgd door de professionals van www.phoodies.nl en hebben een grote keuken tot hun beschikking. 

 

Kies voor een sportieve workshop voor jouw gezelschap. Ons aanbod varieert van paaldansen of capoeira tot indoor lasercombat. Afhankelijk van je wensen, kunnen wij het programma aanpassen aan de intensiteit van de deelnemers. 

Iedereen wordt blij van een dans workshop. Leer te bewegen op stampende beats in een vette choreografie! Of daag elkaar uit in een echte breakdance-battle. Al onze workshopleiders zijn allemaal super enthousiaste professionals die je de kneepjes van het vak leren. 

 

Naast de creatieve, muzikale, dans, culinair of actieve workshops, hebben we ook nog een categorie overig. Denk hierbij aan een drone workshop of een unieke zeepkisten race. Al deze activiteiten kunnen verzorgd worden in De Roomfabriek.