Culinair specials

Onze culinaire specials

Natuurlijk is deze workshop geweldig om te doen rond de Sinterklaas tijd maar het kan natuurlijk op ieder ander moment verzorgd worden. Je leert alles over chocolade en je spuit je eigen letter op, net als bij de echte banketbakker. 

Ben je echt verslaafd aan chocolade? Wil je weten hoe je goddelijke bonbons kan maken? Dan is deze bonbon workshop echt wat voor jou. Er komen diverse technieken en theorieën aan bod om jou zoveel mogelijk kennis van chocolade te kunnen voorzien. 

Heb jij met elk feestje of verjaardag moeite met het bedenken van leuke hapjes? Dan is deze workshop geschikt voor jou. Tijdens de workshop maak je de lekkerste kleine gerechtjes met zeer uiteenlopende ingrediënten. Je mag de gemaakte gerechtjes natuurlijk mee naar huis nemen. 

Hou je van sushi en zou je dit zelfs eens willen maken in plaats van het opeten bij een all you can eat restaurant? Wij leren je hoe je de lekkerste sushi maakt aan de hand van diverse recepten en technieken. Na de workshop kun je genieten van deze gerechten. 

 

Wil jij ook leren hoe jij je familie en vrienden kan verrassen met de mooiste taarten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In 4 uur ga je leren hoe je de prachtige kunstwerken kan maken en het mooiste kan presenteren. 

Krijg jij geen genoeg van die heerlijke Spaanse tapas? Wij zeker niet. Onder begeleiding van onze kok ga je met je groep aan de slag om bekende tapas gerechten te maken maar ook hebben we overheerlijke zelfbedachte tapas aan het menu toegevoegd.